versenyek
Digitális témahét – TINKERCAD KIHÍVÁS!

Digitális témahét – TINKERCAD KIHÍVÁS!

Tervezz 3D-ben és pályázz a terveddel! Ha nyersz, a nyertes munkát 3d nyomtatón kinyomtatjuk, és egy különleges programra várunk téged és az osztályodat az EDU&FUN Digitális Élményközpontba!

Képzeld el, hogy te vagy a NASA 3D tervezője! A Marson állomásozó kutatócsoport tagjaként kaptál egy 3D nyomtatót. Mi lenne az első tárgy, amit kinyomtatnál vele?

Tervezd meg a tárgyat a Tinkercad programban.

A tervet a következőképpen várjuk:

  • Ha elkészültél a tervvel a saját Tinkercad fiókodban, kattints a „Küldés” gombra! Görgess a felnyíló ablak aljára! Nyomj az „emberek meghívása” gombra, majd a „hivatkozás másolása” gombra! Ezt a linket küldd el nekem az informatika@hunyadi-dh.hu e-mail címre.
  • A terveddel kétféleképpen juthatsz a nyertesek közé:
    • A szakmai zsűri kiválasztja, értékeli a legjobbnak talált tervet.
    • A beérkezett pályázatokról készült fotót a Facebookon közzétesszük, a legtöbb like-ot kapott terv pedig különdíjban részesül!

NYEREMÉNY:

Egy szabadon választott alkalommal a pályázó iskolai osztálya számára egy tetszőlegesen választott témakörben szervezett foglalkozás az EDU&FUN Digitális Élményközpontban; továbbá a nyertes terv legyártása 3D nyomtatóval. A nyertes a kinyomtatott tárgyat személyesen veheti át központunkban.

A pályázatokat 2021. március 31. 12:00-ig várjuk!

A közönségszavazás 2021. április 1-én kezdődik és április 7-ig tart!

Eredményhirdetés: 2021. április 9.

A nyereményjáték szabályzatát itt találod:

http://edufun.hu/tinkercad_kihivas/Tinkercad_kih%C3%ADv%C3%A1s_szab%C3%A1lyzat.pdf?fbclid=IwAR15NKy1EoqpnhT7H9zU1PKXlWzZNLL8aEdldsrCv94EKb-GrDzoQj9rSXU