táborok
Kreatív Élménytábor 2023. – Merlin Ház nyári tábor

Kreatív Élménytábor 2023. – Merlin Ház nyári tábor

2023 július 17.-étől 23.-áig egy egy hetes kézműves és informatikai tábort tartottunk mi, a Merlin ház kft. dolgozói és kollégáink. 26 gyereket foglalkoztattunk három csoportban.

              Minden nap menete egy laza reggeli tornával kezdődött. Ezután tízórai és jöhettek a foglalkozások: kézműveskedés Ilona néninél, egyszerű robotok programozása István bácsinál, és 3D tervezés és nyomtatás nálam.  Délelőtt csak két csoport fért bele, így az ebéd és kis szabad játék után jött az éppen soron következő csoport.

              Néhány délután pár extra programmal kedveskedtünk a gyerekeknek. Drónt reptettünk egy egyszerű programsorral, és egy rövid filmet is megnézhettek VR szemüvegen keresztül.

              Amikor a szabad játékra került sor, lehetett vízipisztolyozni, vízicsúszkázni és minden egyéb kinti játékokkal játszani. Vagy csak ülni a padon, és beszélgetni.

              A nap végén, uzsonna után hazamehettek a gyerekek.

              Mindenki nagyon ügyes és kreatív volt, minden szülőtől pozitív visszajelzést kaptunk. Jövő nyáron is várjuk szeretettel az új gyerekeket és a visszavágyókat is táborainkban, és szeptembertől induló délutáni kurzusainkban.

 

Báthori Dóra